,,Tulcea, before and after”

Ieri, managerul Ștefan Coman a luat parte la evenimentul dedicat lansării volumului ,,Tulcea, before and after” al autorului jurnalist, Dima Viorel.
Evenimentul s-a desfășurat în cadrul Bibliotecii județene ,,Panait Cerna” din Tulcea, unde, oameni de cultură, prieteni și apropiați ai jurnalistului i-au fost alături.
După sute de ore de documentare, fotodocumentare, redactare, tehnoredactare, corectură, proiectul „Tulcea before and after“ a ajuns la publicul cititor.
Lansarea albumului a fost precedată de expunerea câtorva zeci de fotografii, parte din lucrare, la parterul Bibliotecii județene ,,Panait Cerna” din Tulcea.
În paralel cu activitatea jurnalistică, Viorel Dima a mai scris: Legende tulcene de altădată:Terente, Cocoș, Licinscki; Enciclopedia Personalităților Tulcene; De la Marea Neagră la Marea Nordului (însemnări de călătorie).
De-a lungul întregii cariere profesionale a scris mii de articole (editoriale, anchete, reportaje, interviuri, știri, note, investigații) în care a abordat aspecte din toate domeniile de activitate, atât din zona Dobrogei cât și din țară.
Îndelungata activitate jurnalistică i-a fost recompensată, în anul 2020, cu includerea în ,,familia” Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR)